* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Digitizer (touchscreen/glas) reparatie zwart €35 €40 €75 Maak afspraak
Digitizer (touchscreen/glas) reparatie wit €35 €40 €75 Maak afspraak
Dock connector €14 €35 €49 Maak afspraak
Batterij €14 €25 €39 Maak afspraak
Software Probleem €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

Heeft u uw iPhone 7 Plus laten vallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPhone 7 Plus scherm vervangen worden. Voor iPhone 7 Plus reparaties bent u bij iPhone Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPhone 7 Plus scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een vakkundig werkje. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPhone 7 Plus reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPhone Reparatie Twente de goedkoopste iPhone 7 Plus reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met originele iPhone 7 Plus onderdelen. Zo kunnen wij u de originele Apple kwaliteit waarborgen.

Bij iPhone Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse iPhone 7 Plus reparaties. Wanneer uw iPhone 7 Plus bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebarsten, dan moet de Digitizer vervangen worden. Dit is de meest voorkomende iPhone 7 Plus reparatie.

Heeft u last van een defect iPhone 7 Plus scherm, een gebroken Digitizer of software problemen met uw iPhone 7 Plus? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden. Wij helpen u graag!

Goedkoopste iPhone 7 Plus reparatie in Twente

✓ iPhone 7 Plus reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPhone Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige iPhone 7 Plus reparatie in Twente en omstreken!