* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Digitizer (touchscreen/glas) reparatie €39 €60 €99 Maak afspraak
LCD scherm reparatie €49 €60 €109 Maak afspraak
LCD + Digitizer(scherm/glas) scherm reparatie €88 €60 €148 Maak afspraak
Dock connector (oplaad aansluiting) €30 €60 €90 Maak afspraak
Software Probleem €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

Is uw iPad 3 scherm gebarsten of vertoont het display kuren? Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kan dit verholpen worden. Voor iPad 3 reparatie bent u bij iPad Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPad 3 scherm vervangen kunt u zelf doen met losse onderdelen, maar dit is een deskundig werkje en neemt enige risico’s met zich mee. Wij raden aan om het scherm van uw iPad 3 te laten vervangen door een deskundig persoon. Hierboven zie je onze scherpe tarieven van onze aangeboden iPad 3 reparatie services. Wij zijn er van overtuigd dat iPad Reparatie Twente de goedkoopste iPad 3 reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Een iPad 3 scherm vervangen kan meerdere dingen betekenen. Wanneer alleen het glas is gebarsten dan hoeft alleen de Digitizer (de glasplaat met touchscreen functie) vervangen te worden. Dit is over het algemeen de meest voorkomende iPad 3 reparatie. Vertoont het iPad 3 scherm strepen in beeld, dode pixels, flikkeringen in beeld of andere schermproblemen, dan hoeft alleen het LCD scherm vervangen te worden. Maar het kan ook voorkomen dat zowel het LCD scherm als de Digitizer vervangen moeten worden. Ook voor software problemen kunt u bij ons terecht.

Is uw iPad 3 op de grond gevallen en wilt u het iPad 3 scherm laten vervangen? Of heeft u een software probleem? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons service punt in Delden (Twente) voor deskundige iPad 3 reparatie. Wij helpen u graag!

✓ Goedkoopste iPad 3 reparatie in Twente

 Vakkundige monteurs

 Eersteklas en originele iPad 3 onderdelen

 3 Maanden garantie op de reparatie

 Binnen 24 uur

iPad Reparatie Twente…. hét adres voor iPad 3 reparatie in Twente en omstreken!