* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
LCD + Digitizer scherm reparatie €29 €30 €59 Maak afspraak
Backcover (achterkant) €64 €35 €99 Maak afspraak
Homebutton knop €10 €25 €35 Maak afspraak
Dockconnector (oplaadpunt) €14 €25 €39 Maak afspraak
Batterij/accu €10 €25 €35 Maak afspraak
Software probleem vanaf €35 €35 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

Is uw iPhone 5C op de grond gevallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPhone 5C scherm vervangen worden. Voor iPhone 5C reparatie bent u bij iPhone Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPhone 5C scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf uw iPhone 5C scherm vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een secuur werkje. Onze monteur heeft veel ervaring met iPhone 5C reparaties. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPhone 5C scherm reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPhone Reparatie Twente de goedkoopste iPhone 5 reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit iPhone 5 onderdelen. Hiermee kunnen we u de originele Apple kwaliteit waarborgen.

Bij iPhone Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse iPhone 5C reparaties. Wanneer wij uw iPhone 5C scherm vervangen, vervangen wij zowel het LCD display als de Digitizer. De Digitizer is de glasplaat, voorzien van de hoogste kwaliteit A+++ glas met hierin de touchscreen functie verwerkt. Dus u kunt bij ons terecht wanneer het glas is gebarsten en/of het beeldscherm kuren vertoont, zoals strepen-flikkeringen in beeld of bij andere schermproblemen.

Heeft u last van een defect iPhone 5C scherm, een gebroken Digitizer of software problemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons service punt in Delden (Twente). Wij helpen u graag!

✓ Goedkoopste iPhone 5C reparatie in Twente

✓ 3 maanden garantie op de iPhone 5C reparatie

✓ Uitsluitend hoogste kwaliteit iPhone 5C onderdelen

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPhone Reparatie Twente… Hét adres voor iPhone 5C reparatie in Twente en omstreken!