* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Digitizer (touchscreen) reparatie €39 €60 €99 Maak afspraak
LCD scherm reparatie €49 €60 €119 Maak afspraak
LCD + Digitizer scherm reparatie €88 €60 €148 Maak afspraak
Software Probleem €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

ipadminiretinaIs uw iPad Mini scherm gebarsten of vertoont het display kuren? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan dit verholpen worden. Voor iPad Mini reparatie bent u bij iPad Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPad Mini scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar bedenk wel dat dit een vakkundig werkje is en dat er de nodige risico’s aan verbonden zijn. Wij raden dan ook aan om uw iPad Mini scherm te laten vervangen door een ervaren monteur. Onze prijzen voor iPad Mini reparatie en onderdelen vindt u hierboven. Wij zijn ervan overtuigd dat iPad Reparatie Twente de goedkoopste iPad Mini reparatie van Twente en omstreken aanbiedt.

Een iPad Mini scherm vervangen kan meerdere dingen betekenen. Wanneer alleen het glas is gebarsten dan hoeft alleen de Digitizer vervangen te worden. De Digitizer is de glasplaat aan de voorkant van het toestel voorzien de touchscreen functie. Dit is de meest voorkomende iPad Mini reparatie. Vertoont uw  iPad Mini scherm strepen en-of flikkeringen in beeld, dode pixels of andere schermproblemen, dan hoeft alleen het LCD display vervangen te worden. Het kan ook voorkomen dat zowel het LCD display als de Digitizer vervangen moeten worden.

Is uw iPad Mini op de grond gevallen en wilt u het iPad Mini scherm vervangen? Of heeft u een software probleem? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons service punt in Delden (Twente) voor deskundige iPad Mini reparatie. Wij helpen u graag!

✓ Goedkoopste iPad Mini reparatie in Twente

✓ Uitsluitend originele iPad Mini onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPad Reparatie Twente… hét adres voor iPad Mini reparatie in Twente en omstreken!