* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
LCD + Digitizer scherm reparatie  € 149  € 60 € 209 Maak afspraak
Dockconnector (oplaad punt) €65 €60 €125 Maak afspraak
 Software problemen  € 35 € 35  Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf € 10 € 10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

ipadairHeeft u uw iPad Air 2 laten vallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPad Air 2 scherm vervangen worden. Voor iPad Air 2 reparatie bent u bij iPad Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPad Air 2 scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een vakkundig werkje. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPad Air 2 reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPad Reparatie Twente de goedkoopste iPad Air 2 reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met originele iPad Air 2 onderdelen. Zo kunnen wij u de originele Apple kwaliteit waarborgen.

Bij iPad Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse iPad Air 2 reparaties. Wanneer uw iPad Air 2 bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebarsten, dan hoeft alleen de Digitizer vervangen te worden. Dit is de meest voorkomende iPad Air 2 reparatie. Een Digitizer is de glasplaat aan de voorkant met de touchscreen functie. Vertoont het scherm strepen en/of flikkeringen in beeld, dode pixels of andere schermproblemen? Dan moet het LCD scherm vervangen worden. Het kan ook voorkomen dat zowel de Digitizer en het LCD scherm vervangen moeten worden.

Heeft u last van een defect iPad Air 2 scherm, een gebroken Digitizer of software problemen met uw iPad Air 2? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden. Wij helpen u graag!

Goedkoopste  iPad Air 2 reparatie in Twente

✓ iPad Air 2 reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPad Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige iPad Air 2 reparatie in Twente en omstreken!