* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Glas (touchscreen+digitizer) vervangen €179 €60 239 Maak afspraak
LCD scherm reparatie €179 €60 239 Maak afspraak
Achterkant reparatie p.o.a. Maak afspraak
Accu vervangen p.o.a. Maak afspraak
Dockconnector (oplaad punt) p.o.a. Maak afspraak
Software Probleem €35 €35 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €29 €29

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

Heeft u uw iPad Pro 9.7’ laten vallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPad Pro 9.7’ scherm vervangen worden. Voor iPad Pro 9.7’ reparatie bent u bij iPad Reparatie Delden-Twente aan het juiste adres!

Een iPad Pro 9.7’ scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een zeer vakkundig werkje. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPad Pro 9.7’ reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPad Reparatie Twente – Delden de goedkoopste iPad Pro 9.7’ reparatie aanbiedt van Twente en omstreken met originele onderdelen.

Wij werken uitsluitend met originele iPad Pro 9.7’ onderdelen. Zo kunnen wij u de originele Apple kwaliteit waarborgen!

Bij iPad Reparatie Delden-Twente kunt u terecht voor diverse iPad Pro 9.7’ reparaties. Wanneer uw iPad Pro 9.7’ bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebarsten, dan hoeft alleen de Digitizer vervangen te worden. Dit is de meest voorkomende iPad Pro 9.7’ reparatie. Een Digitizer is de glasplaat aan de voorkant met de touchscreen functie. Vertoont het scherm strepen en/of flikkeringen in beeld, dode pixels of andere schermproblemen? Dan moet het LCD scherm vervangen worden. Het kan ook voorkomen dat zowel de Digitizer en het LCD scherm vervangen moeten worden.

Heeft u last van een defect iPad Pro 9.7’ scherm, een gebroken Digitizer of software problemen met uw iPad Pro 9.7’? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden. Wij helpen u graag!

Goedkoopste  iPad Pro 9.7’ reparatie in Twente

✓ iPad Pro 9.7’ reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Vaak binnen 24 uur opgelost

✓ Deskundige monteurs

iPad Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige iPad Pro 9.7’ reparatie in Delden / Twente en omstreken!