* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
LCD + Digitizer scherm reparatie €29 €30 €59 Maak afspraak
Backcover (achterkant) €84 €35 €119 Maak afspraak
Homebutton reparatie €9.95 €25 €34.95 Maak afspraak
Dockconnector (oplaadpunt) €9.95 €30 €39.95 Maak afspraak
Batterij/accu €10 €25 €35 Maak afspraak
Software probleem vanaf €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

iphone5sIs het glas van uw iPhone SE gebarsten na een val op de grond? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPhone SE scherm vervangen worden. Bij iPhone Reparatie Twente bent u aan het juiste adres voor iPhone SE reparatie!

Een iPhone SE scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf uw iPhone SE scherm vervangen is een secuur werkje en neemt de nodige risico’s met zich mee. Onze monteur heeft veel ervaring met iPhone SE reparaties. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPhone SE scherm reparatie en hulp bij software problemen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPhone Reparatie Twente de goedkoopste iPhone SE reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit iPhone SE onderdelen. Hiermee kunnen we u de originele Apple kwaliteit waarborgen. U heeft 3 maand garantie op de iPhone SE reparatie.

U kunt bij iPhone Reparatie Twente terecht voor diverse iPhone SE problemen. Wanneer wij een iPhone SE scherm vervangen, dan vervangen we zowel het LCD scherm als de Digitizer in één. De Digitizer is de glasplaat aan de voorzijde met de touchscreen functie.

Heeft u last van een defect iPhone SE display, gebarsten glas of software problemen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden (Twente). Wij helpen u graag!

✓ Goedkoopste iPhone SE reparatie in Twente

✓ 3 maanden garantie op de iPhone SE reparatie

✓ Uitsluitend hoogste kwaliteit iPhone SE onderdelen (A+++ glas)

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPhone Reparatie Twente… Hét adres voor iPhone SE reparatie in Twente en omstreken!