* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
LCD + Digitizer scherm reparatie €p.o.a. €60 €p.o.a. Maak afspraak
Software Probleem €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

ipadminiretinaVoor de goedkoopste iPad Mini 4 reparatie van Twente moet u bij iPad Reparatie Twente zijn! Een gebroken iPad Mini 4 scherm is erg vervelend, maar gelukkig kan het scherm vervangen worden. Dit kunt u zelf doen met losse onderdelen, maar beter is het om het scherm te laten vervangen door een deskundig monteur. Zelf vervangen neemt namelijk enige risico’s met zich mee en het is een secuur werkje.

Hierboven vindt u de prijzen van onze iPad Mini 4 reparatie service. Wij zijn ervan overtuigd dat iPad Reparatie Twente de goedkoopste iPad Mini 4 reparatie aanbiedt van Twente en omstreken. Wij werken uitsluitend met originele iPad Mini 4 onderdelen. Zo kunnen wij u de originele kwaliteit waarborgen. Tevens heeft u drie maanden garantie op de iPad Mini 4 reparatie.

Er zijn meerdere iPad Mini 4 reparatie mogelijkheden. Wanneer uw iPad Mini 4 bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebroken, dan hoeft alleen de Digitizer vervangen te worden. Dit is de meest voorkomende iPad Mini 4 reparatie. Een Digitizer is de glasplaat aan de voorkant met de touchscreen functie erin verwerkt. Vertoont het scherm strepen en/of flikkeringen in beeld, dode pixels of andere schermproblemen? Dan moet het LCD scherm vervangen worden. Het kan ook voorkomen dat zowel de Digitizer en het LCD scherm vervangen moeten worden.

Is bijvoorbeeld uw iPad Mini 4 display defect, heeft  het toestel software problemen, werkt het touchscreen  niet meer of is het glas gebarsten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze iPad Mini 4 reparatie service. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden (Twente). Wij helpen u graag!

Goedkoopste  iPad Mini 4 reparatie in Twente

✓ iPad Mini 4 reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPad Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige iPad Mini 4 reparatie in Twente en omstreken!