* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
LCD + Digitizer scherm reparatie €24 €35 €59 Maak afspraak
Dockconnector (oplaadpunt) €9 €30 €39.00 Maak afspraak
Batterij/accu €10 €25 €35 Maak afspraak
Software probleem vanaf €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

iphone5Is uw iPhone 5 op de grond gevallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPhone 5 scherm vervangen worden. Voor iPhone 5 reparatie bent u bij iPad Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPhone 5 scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf uw iPhone 5 scherm vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een secuur werkje. Onze monteur heeft veel ervaring met iPhone 5 reparaties. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPhone 5 scherm reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPad Reparatie Twente de goedkoopste iPhone 5 reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit iPhone 5 onderdelen. Hiermee kunnen we u de originele Apple kwaliteit waarborgen.

Bij iPad Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse iPhone 5 reparaties. Wanneer wij uw iPhone 5 scherm vervangen, vervangen wij zowel het LCD display als de Digitizer. De Digitizer is de glasplaat, voorzien van de hoogste kwaliteit A+++ glas met hierin de touchscreen functie verwerkt. Dus u kunt bij ons terecht wanneer het glas is gebarsten en/of het beeldscherm kuren vertoont, zoals strepen-flikkeringen in beeld of bij andere schermproblemen.

Heeft u last van een defect iPhone 5 scherm, een gebroken Digitizer of software problemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons service punt in Delden (Twente). Wij helpen u graag!

✓ Goedkoopste iPhone 5 reparatie in Twente

✓ 3 maanden garantie op de iPhone 5 reparatie

✓ Uitsluitend hoogste kwaliteit iPhone 5 onderdelen

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPad Reparatie Twente… Hét adres voor iPhone 5 reparatie in Twente en omstreken!