* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Scherm €214.95 €60 €274.95 Maak afspraak
Achterkant zwart €39.95 €10 €49.95 Maak afspraak
Achterkant wit €39.95 €10 €49.95 Maak afspraak
Batterij €34.95 €10 €44.95 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

Heeft u uw Samsung Galaxy Note Edge laten vallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het Samsung Galaxy Note Edge scherm vervangen worden. Voor Samsung Galaxy Note Edge reparaties bent u bij Samsung Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een Samsung Galaxy Note Edge scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een vakkundig werkje. Hierboven vindt u onze prijzen voor Samsung Galaxy Note Edge reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat Samsung Reparatie Twente de goedkoopste Samsung Galaxy Note Edge reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met originele Samsung Galaxy Note Edge onderdelen. Zo kunnen wij u de originele Samsung kwaliteit waarborgen.

Bij Samsung Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse Samsung Galaxy Note Edge reparaties. Wanneer uw Samsung Galaxy Note Edge bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebarsten, dan moet de Digitizer vervangen worden. Dit is de meest voorkomende Samsung Galaxy Note Edge reparatie.

Heeft u last van een defect Samsung Galaxy Note Edge scherm, een gebroken Digitizer of software problemen met uw Samsung Galaxy Note Edge? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden. Wij helpen u graag!

Goedkoopste  Samsung Galaxy Note Edge reparatie in Twente

✓ Samsung Galaxy Note Edge reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

Samsung Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige Samsung Galaxy Note Edge reparatie in Twente en omstreken!