* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
LCD + Digitizer scherm reparatie €24 €35 €69 Maak afspraak
Backcover (achterkant) €64 €35 €99 Maak afspraak
Dockconnector (oplaadpunt) €15 €30 €45 Maak afspraak
Batterij/accu €14.95 €25 €39.95 Maak afspraak
Software probleem vanaf €35 €35 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf €10 €10 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

iphone5sIs het glas van uw iPhone 5S gebarsten na een val op de grond? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPhone 5S scherm vervangen worden. Bij iPhone Reparatie Twente bent u aan het juiste adres voor iPhone 5S reparatie!

Een iPhone 5S scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf uw iPhone 5S scherm vervangen is een secuur werkje en neemt de nodige risico’s met zich mee. Onze monteur heeft veel ervaring met iPhone 5S reparaties. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPhone 5S scherm reparatie en hulp bij software problemen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPhone Reparatie Twente de goedkoopste iPhone 5S reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit iPhone 5S onderdelen. Hiermee kunnen we u de originele Apple kwaliteit waarborgen. U heeft 3 maand garantie op de iPhone 5S reparatie.

U kunt bij iPhone Reparatie Twente terecht voor diverse iPhone 5S problemen. Wanneer wij een iPhone 5S scherm vervangen, dan vervangen we zowel het LCD scherm als de Digitizer in één. De Digitizer is de glasplaat aan de voorzijde met de touchscreen functie.

Heeft u last van een defect iPhone 5S display, gebarsten glas of software problemen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden (Twente). Wij helpen u graag!

✓ Goedkoopste iPhone 5S reparatie in Twente

✓ 3 maanden garantie op de iPhone 5S reparatie

✓ Uitsluitend hoogste kwaliteit iPhone 5 onderdelen (A+++ glas)

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPhone Reparatie Twente… Hét adres voor iPhone 5S reparatie in Twente en omstreken!