* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Scherm zwart €289 €60 €349,00 Maak afspraak
Acherkant reparatie €44,95 Maak afspraak
Oplaadpunt reparatie €59,95 Maak afspraak
Home button Reparatie €329,00 Maak afspraak
Volume knop Reparatie €49,00 Maak afspraak
Microfoon Reparatie €49,00 Maak afspraak
Accu Reparatie €79,00 Maak afspraak
Aan / uit knop Reparatie €49,00 Maak afspraak
Proximity sensor Reparatie €49,00 Maak afspraak
Oorluidspreker Reparatie €39,00 Maak afspraak
Wi-Fi Reparatie €49,00 Maak afspraak
Camera (Voor) Reparatie €49,00 Maak afspraak
Camera (Achter) Reparatie €49,00 Maak afspraak
Waterschade onderzoek incl. rapportage en foto’s €29.00 Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €25 €25

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

 

Heeft u uw Samsung Galaxy S7 Edge laten vallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het Samsung Galaxy S7 Edge scherm vervangen worden. Voor Samsung Galaxy S7 Edge reparaties bent u bij Samsung Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een Samsung Galaxy S7 Edge scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een vakkundig werkje. Hierboven vindt u onze prijzen voor Samsung Galaxy S7 Edge reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat Samsung Reparatie Twente de goedkoopste Samsung Galaxy S7 Edge reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met originele Samsung Galaxy S7 Edge onderdelen. Zo kunnen wij u de originele Samsung kwaliteit waarborgen.

Bij Samsung Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse Samsung Galaxy S7 Edge reparaties. Wanneer uw Samsung Galaxy S7 Edge bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebarsten, dan moet de Digitizer vervangen worden. Dit is de meest voorkomende Samsung Galaxy S7 Edge reparatie.

Heeft u last van een defect Samsung Galaxy S7 Edge scherm, een gebroken Digitizer of software problemen met uw Samsung Galaxy S7 Edge? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden. Wij helpen u graag!

Goedkoopste Samsung Galaxy S7 Edge reparatie in Twente

✓ Samsung Galaxy S7 Edge reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

Samsung Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige Samsung Galaxy S7 Edge reparatie in Twente en omstreken!