* Prijzen van de onderdelen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 3 maand garantie op de reparatie.

Soort reparatie Onderdeel Arbeid Totaal
Digitizer (touchscreen/glas) reparatie €30 €60 90 Maak afspraak
Achterkant reparatie p.o.a. Maak afspraak
Microfoon reparatie 59 Maak afspraak
Proximity sensor reparatie 45 Maak afspraak
Oorluidspeaker reparatie 35 Maak afspraak
Oplaadpoort reparatie 59 Maak afspraak
Batterij p.o.a Maak afspraak
Power button (aan/uit knop) 59 Maak afspraak
Volume en mute knoppen 59 Maak afspraak
Camera (voor) reparatie 45 Maak afspraak
Camera (achter) reparatie 109 Maak afspraak
Software Probleem €25 €25 Maak afspraak
Uitdeuken hoeken vanaf p.o.a Maak afspraak
Onderzoekskosten ** €29 29

** Onderzoekskosten : alleen te betalen indien na onderzoek de reparatie wel uitgevoerd kan worden maar wordt besloten om dit niet te doen. Of als wij geen reparatie maar alleen een schaderapport dienen op te stellen voor de verzekering.

Heeft u uw iPhone SE 2020 laten vallen en is het glas van het scherm gebarsten? Dat is erg vervelend, maar gelukkig kan het iPhone SE 2020 scherm vervangen worden. Voor iPhone SE 2020 reparaties bent u bij iPhone Reparatie Twente aan het juiste adres!

Een iPhone SE 2020 scherm vervangen kunt u zelf doen met los verkrijgbare onderdelen, maar wij adviseren om dit te laten doen door een vakkundig monteur. Zelf vervangen neemt de nodige risico’s met zich mee en het is een vakkundig werkje. Hierboven vindt u onze prijzen voor iPhone SE 2020 reparatie en losse onderdelen. Wij zijn ervan overtuigd dat iPhone Reparatie Twente de goedkoopste iPhone SE 2020 reparatie aanbiedt van Twente en omstreken.

Wij werken uitsluitend met originele iPhone SE 2020 onderdelen. Zo kunnen wij u de originele Apple kwaliteit waarborgen.

Bij iPhone Reparatie Twente kunt u terecht voor diverse iPhone SE 2020 reparaties. Wanneer uw iPhone SE 2020 bijvoorbeeld op de grond is gevallen en hierbij het glas is gebarsten, dan moet de Digitizer vervangen worden. Dit is de meest voorkomende iPhone SE 2020 reparatie.

Heeft u last van een defect iPhone SE 2020 scherm, een gebroken Digitizer of software problemen met uw iPhone SE 2020? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of kom langs bij ons servicepunt in Delden. Wij helpen u graag!

Goedkoopste iPhone SE 2020 reparatie in Twente

✓ iPhone SE 2020 reparatie met uitsluitend originele onderdelen

✓ 3 Maanden garantie op de reparatie

✓ Binnen 24 uur

✓ Deskundige monteurs

iPhone Reparatie Twente… Hét adres voor deskundige iPhone SE 2020 reparatie in Twente en omstreken!